top of page

Scapă de stres și kilogramele în plus cu ajutorul programului ZUMBA!


Mişcarea este o modalitate grozavă de a ne distra, de a ne energiza şi, într-un final, de a scăpa de efectele neplăcute ale sedentarismului şi ale unei alimentaţii nu tocmai sănătoase - kilogramele în exces.

Toate aceste criterii sunt îndeplinite cu succes de exerciţiile Zumba, un tip de aerobic agreat de milioane de oameni, un program distractiv care te ajută să rezişti până la sfârşitul antrenamentului, până când vei reuşi să vezi rezultatele dorite. ZUMBA reprezintă un mix reușit de dansuri latino și internaționale (de la cumbia columbiană la merengue, salsa, hip hop și reggaeton) generând astfel un antrenament eficient, dinamic și captivant. Programul cuprinde un amestec de aerobic/fitness cu mișcări rapide care tonifică și remodelează corpul.

Cu siguranță dacă vei alege programele Zumba beneficiile acestora se vor păstra pe termen lung, schimbându-ţi radical viaţa.

Beneficiile programelor Zumba:

Programele Zumba oferă un antrenament total al corpului, inclusiv cel al braţelor şi al picioarelor. Multe mişcări de Zumba sunt agreate de cursanţi, în special pentru rezultatele formidabile obţinute la nivelul muşchilor abdominali, acestea ajutând la dezvoltarea şi întărirea masei musculare abdominale, având în acelaşi timp un risc minim de a vă crea insuportabilele dureri de spate. De asemenea:

  • ajută la arderea eficientă a caloriilor şi la pierderea în greutate (450-600 calorii/ oră);

  • ajută la eliminarea stresului - mişcarile pline de energie nu doar că ajută la eliminarea endorfinelor, eliberând tensiunea din corp, dar vă ajută şi să scăpaţi de grijile zilnice, prin contopirea corpului cu muzica şi mişcările parcurse;

  • ajută la reducerea tensiunii arteriale;

  • creşte densitatea osoasă, prevenind astfel apariţia osteoporozei;

  • îmbunătăţeşte tonusul muscular;

  • te face mai inteligent - prin învăţarea acestor stiluri de dans implicate în program , exerciţiile Zumba pot fi considerate o formă de exerciţiu mental.

Comments


Postări recomandate
Postări recente
Căutare după Tag-uri
No tags yet.
Urmăreşti-ne
bottom of page