top of page

Motivele pentru care este bine să faci zilnic genuflexiuni!


Genuflexiunile se numără printre acele exerciții care aduc o mulțime de beneficii pentru corp și pe care le vei regăsi în orice antrenament, sub o formă sau alta. Poate nu ai timp să mergi la sală sau să alergi în parc, însă pentru a face zilnic câteva genuflexiuni nu ai nevoie de echipamente speciale. Alături de flotări și abdomene, genuflexiunile sunt importante pentru a lucra musculatura corpului, iar prin integrarea lor în programul tău zilnic vei constata în scurtă vreme că rezistența ta va crește.

Iată motivele pentru care este bine să faci zilnic genuflexiuni:

Te ajută să arzi calorii Acestea antrenează unele dintre cele mai mari grupuri de mușchi ai corpului, mușchii bazinului, picioarelor și ai abdomenului, iar acest lucru contribuie la arderea depozitelor de grăsime din corp și te ajută să îți menții greutatea.

Îmbunătățesc mobilitatea la nivelul șoldurilor și a gleznelor Genuflexiunile simple au un efect benefic pentru șolduri și glezne, deoarece această mișcare are capacitatea de a întări articulațiile șoldurilor și gleznelor.

Îmbunătățesc postura corpului În timpul genuflexiunilor vei lucra și partea superioară a trunchiului care are rolul de a menține echilibrul corpului. Prin urmare, musculatura spatelui se întărește și postura corpului se îmbunătățește.

Picioare și fese mai puternice și tonifiate Genuflexunile te ajută să lucrezi toți mușchii de la picioare, în timp, vei simți că ai picioarele mult mai puternice și sănătoase. De asemenea, efectuând cu regularitate această mișcare vei crește flexibilitatea mușchilor de la nivelul feselor. Astfel că dacă o faci cu regularitate rezultatele încep să apară destul de repede.

Întăresc și tonifiază musculatura abdominală Atunci când faci genuflexiuni cu regularitate, musculatura abdominală lucrează intens. Abdomenul încordat, pe toată durata exercițiului, oferă o stabilitate mai bună.

Comentarios


Postări recomandate
Postări recente
Căutare după Tag-uri
No tags yet.
Urmăreşti-ne
bottom of page