top of page

Antrenează-te cu NOI de acasă!

În aceasta perioada dificilă, toți posibil cunoaștem, cât de important este pentru menținerea sănătății noastre de a face mișcare.

Așa cum, toate sălile de sport, la moment sunt închise, instructorii Queen Fitness Moldova, te antrenea-ză online, de acasă. Orice doritoare ar putea avea acces la antrenamentele noastre. Pentru detalii telefonați și ve-ți primi toate indiciile.

Însă, cu mare drag, îți putem da niște sfaturi, cum ai putea să te antrenezi singură de acasă.

În primul rând, orice activitate fizică, este binevenit să se înceapă cu o înviorare, cel mai bine aerobă, care pornește sistemul circular sanguin, sistemul limfatic, încălzește articulațiile pentru ca organismul nostru să obțină un efect maxim de la efortul fizic pe care noi îl vom efectua.

1. Pas pe loc - 8 pași

2. Pas în lateral - 16 ori

3. Dublu pas în lateral - 8 ori

4. Pas punctat în lateral - 16 ori

5. Pas în V - 8 ori

6. Jumping Jack - 16 ori

7. Twist - 16 ori

8. Lunch în anterior - 8 repetări

9. Lunch în lateral - 8 repetări

10. Genuflexiuni - 8 repetări

Schimbăm piciorul și repetăm apoi totul de la început.

La covoras:

Abdominale - exercițiile pentru mușchii abdominali sunt foarte importante pentru a scinda țesutul adipos din această zonă, astfel vom putea avea o siluetă suplă, reliefată, tonifiată și cel mai important sistemul digestiv va putea funcționa perfect, activându-se perestaltica intestinală.

! Cu cât mai mult suntem inactive, cu atât mai mult țesut adipos se pa depune în zona abdominală, care mai apoi foarte mult efort va trebui să faci pentru a-l scinda și ca efect negativ poate duce la diferite boli, ca Diabet zaharat, probleme legate de sistemul cardiovascular, etc...

Flutări - foarte bine se pun în funcțiune mușchii brațelor, mușchii pectorali, mușchii umerilor, mușchii abdominali, mușchii spaelui.

Planșa - această poziție antrenează toate grupele de mușchi, este recomandabi-l să startezi de la câteva secunde și zi de zi să crești timpul rezistenței.

Lista poate să continuie, însă este cel mai recomandat ca tu să fii monitorizată de un instructor care poate să te îndrume la corectitudinea exercițiilor, ordinea executării lor, numărul de repetări pentru a obține rezultatul dorit. Și cel mai important, nu mereu informațiile găsite pe internet sunt cele care îți sunt necesare anume ție, în cele mai multe cazuri putând avea chiar și traume prin execuția lor incorectă!

Deci, draga noastră, instructorii Queen Fitness Moldova, fac special pentru tine, antrenamente de acasă, unde pot să te vadă, să te corecteze și să te încurajeze!

Cum poți obține un abonament online?

Sună la acest număr și vei primi toate detaliile: 069111227

Multă sănătate și aveți grijă de D-stră și cei dragi!

#StămAcasă dar activ cu instructorii Queen Fitness Moldova!


Postări recomandate
Postări recente
Căutare după Tag-uri
No tags yet.
Urmăreşti-ne
bottom of page