top of page

Despre PROGRAM

  • BODY REFORM Program Profesional de Slăbit Sănătos !

Dacă visezi demult să slăbești și nu ți-a reușit, ai incercat diferite metode, diete stricte care dau rezultat rapid dar sunt cu efect yo-ye, adaugi înapoi ce ai  slăbit dar și mai mult, atunci acest Program este pentru Tine!

 

  • Programul Body Reform este diferit!

Principiile acestui program sunt Nutriția și antrenamentele fitness diverse!

 

  • Cum funcționează Programul BODY REFORM?

Se stabilește o Consultație inițială, unde se face analiza corporală, determinând kg actuale, procentul de grăsime, procentajul țesutului muscular, RMB, IMC și la fel măsurări antropometrice!
Aflăm greutatea ideală pentru sănătate, stabilim perioada optimă pentru a slăbi surplusul de Kg.

 

  • Această perioadă diferă de la persoană la persoană.

Ex: Dacă ai la moment 90 kg, iar greutatea ta ideală trebuie să fie 60kg, atunci vei slăbi cite 5 kg/ lună, și durata programului tău va fi 6 luni!
În urma consultației, aflind toate detaliile, se elaborează:

 

  • Planul Nutrițional Personalizat.

Este un plan foarte Sănătos, Echilibrat și Divers, care nu are un dificit mare de calorii, îți va asigura toți nutrienții necesari organismului, îți va da energie și nu te vei simți niciodată înfometată!
 

  • Urmând Planul Nutrițional

și practicind antrenante fitness de Cardio și Tonifiere ca Bodysculpt, Step, Fitball, Pilates, Kangoo Jumps si Jumping, vei avea rezultat garantat!
 

  • Pe toată perioada Programului

vom face analiza corporală repetată, evident vei slăbi, astfel Planul Nutrițional se va adopta luând în considerație noile tale kg.
Vei fi monitorizată și vei avea permanent susținere psihologică!

                   

                         

Tu decizi cînd e momentul, iar noi te ajutăm!                   Visul tău poate deveni realitate!

Participante de la Program-ul 


Un moment motivant pentru Ecaterina a fost, văzând DEVIZUL nostru, TU DECIZI CÂND E MOMENTUL, IAR NOI TE AJUTĂM! 
La Queen Fitness, Ecaterina a venit cu 96,5 kg, a făcut analiza corporală și a înțeles că trebuie să urmeze și un PLAN NUTRIȚIONAL PERSONALIZAT! Practică clasele de BodySculpt, Fitball și Step! Cel mai mult îi place Step-ul, la aceste clase de antrenamente ea nu se plictisește, deoarece se lucrează cardio în combinație cu elemente de tonifiere, simte că se antrenează intens dar totodată se încarcă cu energie pozitivă!
Timp de 1 lună și 2 săptămâni, Ecaterina a slăbit cu 8 Kg, 10 cm la nivelul TALIEI, 8 cm la ȘOLD, 6 cm la FESE! A scăzut nivelul țesutului adipos și s-a ridicat nivelul țesutului muscular! Ținând cont de Planul Nutrițional și antrenându-se regulat, împreună am obținut aceste rezultate! 

 

Bârcă Ecaterina,BodyReform, Episodul I

are 29 ani, este căsătorită, mamă a doi copii, de profesie medic și a ajuns să aibă 96,5 kg! Cel mai mult a acumulat aceste kilograme în perioada postpartum și din cauza sănătații! A încercat diferite metode de slăbire, a apelat la diete stricte, care desigur îi dădeau câteva kg jos, însă efectul yo-ye nu se lăsa mult așteptat, în scurt timp adăuga și mai multe kg!

Svetlana Zincenco, BodyReform, Episodul I

Are 29 ani și are 97 kg, visul ei cel mai mare este,să obțină o siluetă de invidiat! Ea a apelat la BODY REFORM Program Profesional de Slăbit Sănătos  în realizarea scopului.

Cauza acumulării kg-lor în plus este modul sedentar de viață, fiind de specialitate  contabilă, toată ziua  muncind la birou  și având o alimentație necorespunzătoare. Svetlana înainte de a veni la Queen Fitness, nu avea obiceiuri sănătoase în alimentație, nu lua micul dejun, seara consuma de toate și în porții necalculate,Ca rezultat, a ajuns la 97 kg.

La Queen Fitness, Svetlana a venit cu 97 kg.

A încercat toate programele noaste de antrenamente, dar cel mai tare i s-a potrivit sufletului clasele de Step. După aceste clase de antrenamente Svetlana se simte mai energică, iese cu o bună dispoziție și cel mai important a înțeles că anume  acest tip de antrenament o va ajuta în obținerea scopului propus. Făcând comparație cu alte antrenamente  practicate  de ea în alte săli de sport, la Step a simțit un efect major de slăbire.

Scopul ei este să slăbească 37 kg și să ajungă la 60 kg.

Împreună cu antrenoarea și nutriționista Angela Bordeniuc, visul ei va deveni realitate!

Body Reform, SvetlanaZincenco,episodul 2

Visul Svetlanei Zincenco se conturează, am trecut deja mai mult de jumatate de cale! Cu PROGRAMUL BODY REFORM avem un rezultat deja de - 20 kg! În acest episod, Svetlana ne vorbește despre provocările ei și ne-am întîlnit cu ea la bucătărie pentru a pregăti un meniu pe o zi în valoare de 1400 kcalorii din Planul ei Nutrițional! Vezi cît e de simplu și rapid să-ți pregătești mesele gustoase și sănătoase!  

Poți primi acest Plan Nutritonal gratuit doar  acesează linkul: ➡PLAN NUTRIȚIONAL 

 

info:

069 111  227

bottom of page