top of page

Ia-ți abonamentul și vină la fitness! 6 sfaturi de care să te conduci atunci când intenționezi să pr


Fitnessul și alimentația reprezintă calea cea dreaptă spre obținerea unei siluete frumoase și tonifiate. Însă primul pas esențial este să-ți faci abonament la sală. Și totuși nu este suficient! Doar cei care își aleg cu grijă programul au toate șansele să se țină de el și să obțină rezultatele dorite.

Iată la ce trebuie să ne gândim înainte de a ne procura un abonament:

1. Ce vreau eu de fapt? Să mă zbânțui pe zumba, vreau pilates sau step? Am timp de saună sau masaj? Am bani de cheltuit sau mai bine îi păstrez pentru altceva? La toate acestea ar trebui să ne gândim. Am venit după rezultate, și nu contează anturajul, contează scopul pe care ți l-ai propus și efortul pe care-l depui pentru realizarea acestuia!

2. Îmi convine sala?

Ar fi bine să testăm mai multe săli înainte de a ne decide. Unele au des oferte promoționale, altele sunt extrem de aglomerate la anumite ore, când putem noi să ajungem.

3. O să am parte de companie?

Cine merge la sală singură are mai multe „șanse“ să abandoneze. Convinge o prietenă și ia-o cu tine.

4. Îmi convine orarul și locația?

Cu cât e sala mai departe de casă/job, cu atât sunt mai mari riscurile de a nu ajunge și de a rata antrenamentul.

5. Mă simt bine la sala aceasta?

Ar trebui să ne simțim bine în ceea ce privește igiena și curățenia. Nu e recomandat să insiști să mergi la o sală care-ți displace, miroase urât sau e frecventată de persoane care nu-ți plac doar pentru că e mai aproape.

6. Sfatul medicului

Dacă ai peste 35 de ani și o istorie medicală, ar fi bine să ceri sfatul medicului în cazul în care vrei să frecventezi cursuri foarte solicitante fizic. Oricum, dacă nu ai mai făcut de mult sport este bine să o iei mai moale la început.

Comments


Postări recomandate
Postări recente
Căutare după Tag-uri
No tags yet.
Urmăreşti-ne
bottom of page