top of page

    Masajul presupune manipularea straturilor superficiale şi profunde ale muşchilor şi a ţesutului conjuctiv în scopul relaxării şi a stării de bine.Această terapie alternativă, aduce beneficii organismului, cum sunt cele pentru imunitate, tensiune, tonus muscular şi circulaţie sanguină.Fie că e vorba de un masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic (de recuperare după diferite afecţiuni medicale) sau de altă natură, toate au un singur scop, acela de a remedia problemele din organism şi să readucă echilibrul energetic în corp în vederea promovării sănătăţii.

   Masajul teraputic

 

Sau masaj de remediere este considerat o formă de tratament paramedicală în urma unei afecţiuni şi nu numai. Acesta se realizează pe zona tensionată, în scopul de a ameliora simptomele apărute. Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală şi este un bun tratament pentru afecţiunile motorii.
De asemenea, el stimulează circulaţia sângelui, are efect antialgic, îmbunătăţeşte mobilitatea articulară şi metabolismul local. Şi, nu în ultimul rând, masajul terapeutic aduce beneficii considerabile în afecţiuni precum hernia de disc, discopatia şi spondiloză cervicală, artroza, tendinita şi multe altele. Se fac mai multe şedinţe consecutive până la vindecarea completă

  Masajul anticelulitic

 

Masajul anticelulitic este acel tip de masaj aplicat local pe zonele afectate de celulită, în scopul de reducere a acesteia. Se face de obicei pe şolduri, picioare, fese şi abdomen. Pentru un efect mai bun, se recomandă folosirea unor uleiuri sau creme speciale. 

  Masajul de relaxare

 

Cuprinde mai multe forme de masaj, se folosesc mişcări şi tehnici uşoare, blânde şi relaxante. Ajută la eliminarea stresului din organism, la relaxarea generală a organismului, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, dar şi elimină tensiunile articulare, stimulează limfa, detensionează muşchii contractaţi, echilibrează sistemul nervos, calmându-l şi stimulându-l. Este recomandat şi femeilor însărcinate.

bottom of page