top of page

Posterior irezistibil în doar 5 minute de exerciții zilnice!


Majoritatea femeilor nu sunt încântate de felul în care arată posteriorul său, fie de forma lui, fie de lipsa de elasticitate a pielii. Pentru a deveni deținătoarea unui fund rotund și ferm, atunci ia atitudine și începe un program de antrenament zilnic. Din păcate, nu există o formulă magică prin care să obții un posterior frumos și bombat peste noapte, însă acest lucru nu înseamnă că nu poți să ai rezultatele dorite cu puțin efort. Există anumite exerciții pentru fese bombate care te pot ajuta să îți îndeplinești dorința efectuând exerciții câte 5 minute pe zi, dacă dai dovadă de răbdare și determinare.

Iată care sunt mișcările potrivite și cum trebuie realizate:

Fandări cu ridicarea picioarelor

Pune piciorul drept în față, iar pe cel stâng du-l ușor în spate, îndoind ambii genunchi. Ține brațele lângă corp și coatele îndoite, poziționând antebrațele în fața pieptului. Lasă-te ușor în jos și atinge podeaua cu genunchiul stâng, după care întinde piciorul în spate, încordând bine mușchii fesierii. Menține în acest timp spatele drept.

Fandări cu pulsații

Menține poziția de fandare și realizează timp de 30 de secunde pulsații, lăsând brațele libere pe lângă corp sau ținându-le pe mijloc, depinde cum îți este mai ușor. Nu face pauză între exerciții, indiferent cât de greu îți este să menții această poziție. Următorul pas al antrenamentului îl reprezintă continuarea fandărilor cu extensia în spate a piciorului drept, timp de un minut. După aceea, urmează fandările cu pulsații, realizate tot 30 de secunde.

Genuflexiuni duble

Depărtează picioarele, îndoaie coatele și ține brațele în dreptul pieptului. Lasă-te în jos, însă nu te ridica direct, ci realizează o pulsație scurtă, dublând efectul genuflexiunilor timp de 60 de secunde.

Genuflexiuni statice

Menține poziția clasică de genuflexiune timp de 30 de minute. Concetrează-te în acest timp pe respirație.

Genuflexiuni cu pulsații

Următoarele exerciții pentru fese bombate sunt genuflexiunile cu pulsații. Efectuează mișcările timp de 30 de minute fără să iei pauză.

Acest antrenament mai are și alte beneficii:

  1. Îți îmbunătățește metabolismul;

  2. Arde caloriile consumate;

  3. Are efecte pozitive asupra stării de spirit.

Aceste exerciții pentru fese bombate te vor ajuta sa obții în doar 5 minute de exerciții pe zi un posterior rotund, ferm și irezistibil. Important este să le realizezi în fiecare zi ori de cel puțin 3-4 ori pe săptămână.Dar cel mai bine e să începi să frecventezi sala de Fitness cu un instructor profesionist pentru a tonifia și modela tot corpul, urmând programul complex de exerciți..!

Comments


Postări recomandate
Postări recente
Căutare după Tag-uri
No tags yet.
Urmăreşti-ne
bottom of page