top of page

Cât se îngrașă femeile de-a lungul vieții!


Un sondaj recent efectuat în Marea Britanie pe un eșantion de 2000 femei și publicat de Daily Mail arată că o femeie oscilează în medie cu 10kg de-a lungul vieții,iar altele chiar și cu mult peste 10kg, doar 7% dintre participantele la studiu admițând că își păstrează greutatea corporală constantă. În perioada verii femeile sunt cu aproximativ 3,3kg mai slabe față de perioada iernii, luna cu cele mai multe kilograme în plus fiind considerată luna ianuarie.

În perioada verii femeile reușesc să slăbească nu doar datorită căldurii și alimentației ci și datorită presiunii sociale: evenimentele la care trebuie să participe (aproximativ o treime doresc să arate perfect la nunțile la care participă în perioada verii), teama de a nu încăpea în vechile haine (aproximativ 54% dintre participante au această temere), dorința de a arăta bine în pozele din concediu dar și dorința de a impresiona prietenii de pe rețelele de socializare.

Acestea au fost principalele motive enumerate de femeile participante la studiu pentru care reușesc să slăbească în perioada verii.

Aproximativ 41% dintre femei se simt motivate să slăbească atunci când văd o fotografie din perioada când erau mai slabe și aproape o treime doresc să arate cel puțin la fel de bine ca prietenele lor!

Fără îndoială că aspectul fizic este deosebit de important pentru reprezentantele sexului frumos, iar eforturile pentru a arăta impecabil sunt pe măsură. Si mai important este însă că o Alimentațe sănătoasă și mișcarea(Fitness-ul) pot face minuni pentru aspectul fizic dar mai ales pentru sănătate.

Postări recomandate
Postări recente
Căutare după Tag-uri
No tags yet.
Urmăreşti-ne
bottom of page