top of page

Fitball- soluția perfectă pentru o siluetă frumoasă și tonifiată!


Lupta cu kilogramele în plus și menţinerea unei greutăți cât mai aproape de valorile ideale sunt în zilele noastre subiecte "fierbinți", care ne afectează nu doar fizicul, dar și starea de buna dispoziție. Soluția perfectă pentru această problemă este Fitball-ul, ajutorul numărul unu în lupta cu kilogramele în plus și pentru menținerea siluetei tale.

Ce este Fitball?

Fitball-ul reprezintă un nou program de aerobic, în care rolul principal îl are mingea. Acestea au o structură moale, iar diametrul variază între 35 și 85 de centimetri. Fitball-ul este foarte benefic la capitolul kilograme nedorite și te ajută să capeți un tonus excelent. Cu ajutorul acestui program îți vei antrena toate grupele musculare și vei obține rezultate remarcabile. Fiecare antrenament Fitball are o durată medie de 50 de minute, însă datorită multitudinilor de exerciții ghidate de antrenor, timpul va trece rapid, efectiv, și nu vei simți rutina specifică orelor de aerobic clasic.

Cum se lucrează cu mingea de Fitball? Chiar dacă majoritatea exercițiilor se efectuează la sol, ritmul alert nu te va lăsa pradă monotoniei sau rutinei. Mingea specială folosită la programul de Fitball te va ajuta să adopți o postură corectă în efectuarea mișcărilor specifice acestui antrenament fizic. Exercițiile clasice pentru abdomen, brațe, picioare și fesieri vor fi înlocuite cu succes de către exercițiile programului Fitball.

Beneficiile la care să te aștepți în urma practicări Fitball:

  1. Arderea rapidă a grăsimilor;

  2. Tonifierea abdominală;

  3. Tonifierea mușchilor spatelui;

  4. Îmbunătățirea echilibrului, coordonării și relaxării;

  5. Creșterea flexibilității;

  6. Creșterea tonusului muscular;

  7. Combaterea celulitei.

Contraindicații: În cazul în care anterior ați avut probleme de sănătate, în mod special la nivelul coloanei vertebrale, sau ai suferit o intervenție chirurgicală de tipul cezarienei, este indicat să ceri sfatul medicului înainte să pui în aplicare aceste exerciții.

Muzică dinamică, personalul dedicat ție, noii prieteni pe care ți-i vei face la QueenFitness vor transforma fiecare oră de Fitball într-o oră de relaxare și buna dispoziție.

Comments


Postări recomandate
Postări recente
Căutare după Tag-uri
No tags yet.
Urmăreşti-ne
bottom of page