Obține silueta visată cu BodySculpt!

 

Fiecare zi este o luptă grea cu kilogramele nedorite, iar menţinerea unei greutăți cât mai aproape de valorile ideale sunt în zilele noastre subiecte "fierbinți" care ne afectează nu doar fizicul, dar și starea de buna dispoziție.
 
Există nenumărate modele de antrenamente fizice menite să întărească corpul și să îl sculpteze. Soluția perfectă pentru această problemă este BodySculpt, un antrenament de intensitate medie, cu elemente cardio, dar și de tonifiere, numai bun pentru început.
 

Body Sculpt este un program de tonifiere special, care combină exerciții inspirate din artele marțiale cu elemente speciale pentru remodelare musculară.  Este o clasă excelentă pentru tonifiere și lucrează toți mușchii corpului într-un ritm moderat și eficient.

 

Mișcările sunt ample, pentru a favoriza modelarea unei musculaturi suple și ferme, iar zonele de interes includ zona feselor, a picioarelor, abdomenul și brațele. Exercițiile sunt executate în regim de intervale de intensitate, alternând mișcări mai solicitante cu mișcări mai accesibile, pentru a accelera efectul metabolic al antrenamentului. Fiind o clasă de tonifiere, exercițiile se execută pe loc, într-un ritm echilibrat și plăcut.
Reprezintă un antrenament foarte eficient și plăcut, ce poate fi urmat cu succes chiar și de către clientele începătoare, nu doar de cele mai familiarizate cu antrenamentele de nivel mediu.

 

Echipa QueenFitness te așteaptă cu drag la BodySculpt! Vezi ORAR ANTRENAMENTE

 

Please reload

Postări recomandate

Ia-ți abonamentul și vină la fitness! 6 sfaturi de care să te conduci atunci când intenționezi să procuri abonament!

September 28, 2017

1/10
Please reload

Postări recente
Please reload

Căutare după Tag-uri
Please reload

Urmăreşti-ne